You are here: Home // Dezvaluiri // Nandi Covlea peste Liviu Dragnea

Nandi Covlea peste Liviu Dragnea

Cocoşelul pesedist Nandi Covlea (foto) este primarul comunei Prunişor din judeţul Mehedinţi. Liviu Dragnea este vulturul PSD care şi-a întins aripile peste toată România. Atât Nandi, cât şi Liviu sunt plămădiţi din acelaşi aluat şi au în comun strădaniile de a modifica datele luptei pentru cucerirea redutei lui Traian Băsescu, în anul 2102. Ca un oştean recunoscător pentru faptul că a fost avansat, la excepţional, de la soldat la fruntaş, adică din tălpică a fost pus şeful Prunişorilor, Nandi Covlea s-a implicat şi cu vorba, şi cu fapta în fraudarea referendumului.

Şi atunci, de ce este Nandi peste Liviu? Iată de ce: în ziua votului, în jurul orei 22.00, Covlea a dat iama în secţia nr. 244, a înşfăcat 25 de buletine de vot, le-a ştampilat şi le-a introdus în urnă, după care a şi semnat în listele electorale. Luând act de cele întâmplate, judecătorul Ovidiu Giorgescu, preşedintele BEJ Mehedinţi, a anulat cele 25 de buletine de vot. Adică, judele a constatat infracţiunea comisă de Covlea. A apărut şi dosarul penal 3719/P/2012. În vreme ce vicepremierul Liviu Dragnea a ajuns în instanţă, învinuit de organizarea fraudării referendumului, pe Nandi Covlea, primarul din Prunişor, nu-l doare nici în roata de rezervă a autoturismului de lux, cu care ridică praful de pe uliţele comunei mehedinţene.

Detectivul de serviciu Articol preluat din ziarul Puterea

Tags: covlea nandi, nandi covlea

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.