You are here: Home // Eveniment, Investigatii // NEAMUL LUI LEO DE LA STREHAIA, RIDICAT PENTRU AUDIERI IN URMA PERCHEZITIILOR

NEAMUL LUI LEO DE LA STREHAIA, RIDICAT PENTRU AUDIERI IN URMA PERCHEZITIILOR

Un număr de cinci persoane între care mătuşa lui Leo de la Strehaia, fiica şi fiul acesteia au fost ridicaţi miercuri în urma celor nouă percheziţii care au avut loc la Strehaia (Mehedinţi), acestea urmând să fie audiate fiind suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani într-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ 3,3 milioane de euro.
De la vila din Strehaia a Stelei Mihai, mătuşa lui Leo de la Strehaia au fost ridicate şi trei autoturisme de lux: BMW X6, BMW X5 şi Audi A4, a căror valoare este de aproximativ 100 000 de euro, dar şi mai multe documente.
„De la domiciliul persoanelor vizate, din localitatea Strehaia au fost ridicate trei autoturisme de lux în valoare de aproximativ 100 000 de euro, documente care atestă tranzacţiile economice ilegale, iar la audieri au fost conduse cinci persoane.”, a declarat Lohon.


Potrivit anchetatorilor, membrii grupării sunt bănuiţi că, în perioada 2008 – 2013, în calitate de reprezentanţi ai societăţilor comerciale, ar fi dispus înregistrări de tranzacţii comerciale fictive, iar sumele de bani obţinute ar fi fost introduse ulterior în circuitul economic al societăţilor administrate, prejudiciul creat bugetului statului fiind estimat la aproximativ 3,3 milioane de euro.
Cele cinci persoane sunt suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani, urmând să fie audiate în cursul zilei de miercuri de poliţişti şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi care vor decide dacă emit pe numele lor ordonanţe de reţinere.
Parcă ne-am cam săturat de percheziţii şi ameninţări la adresa ţiganilor din Strehaia. Pe Leo îl vezi mereu la televizor spunând ce amantă de top şi-a tras, ce maşina i-a luat, când i-o va lua înapoi etc. O veste tare ar fi dacă l-am vedea langă Bercea Mondialu. Şi parca la fel de bucuroşi am fi dacă lângă ţiganii din Strehaia i-am vedea şi pe alde Bădescu, Izvoranu, patronul de la Via Vita şi ceilalţi. Chiar şi pe Gherghe aşteaptă tot oraşul să-l vadă lângă ei.

 
Detectivul de serviciu

Tags: leo strehaia, leo dela strehaia, autografia lui leo de la strehaia, numaru de lelefon lui leuo dela strahaia, leo de la strehaia biografia, neamu lui leo din strehaia, leo de la strahaia oaibis 4 august, vila lui leo dela strehaia, leo de la strehaia, oaubis leo de la strehaiea

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.