You are here: Home // Detectivi, Justitie // Noul Cod Civil prevede… sancţiuni pentru infidelitate!

Noul Cod Civil prevede… sancţiuni pentru infidelitate!

Cine calcă stramb după o casnicie de cel puţin 20 de ani îi va plăti despăgubiri toată viaţa partenerului, dacă acesta nu se recăsătoreşte. Noul Cod Civil, stabileşte asemenea sancţiuni pentru infidelitate. Numai că soţul sau soţia trebuie să dovedească la procesul de divorţ, cu probe, această acuzaţie. Iar probele sunt obţinute cu ajutorul detectivilor particulari, care au încasari serioase, de cand s-a schimbat legea.

După 21 de ani de casnicie şi cu doi copii adolescenţi, o femeie şi-a văzut toată viaţa dată peste cap. Bănuia că soţul o înşeală şi a vrut să fie sigură.

 

Am apelat la un detectiv care să-mi aducă nişte probe concrete care acum presupun că se vor lua ca probe în instanţă şi vom merge mai departe să vedem ce se va întampla. Acum n-are decât să suporte ceea ce a făcut pâna la urmă”, spune femeia.

 

Altă femeie, pe care barbatul, după 24 de ani de căsătorie, a părăsit-o pentru alta mai tânără, vrea să divorţeze. Chiar dacă e nefericită, noul Cod Civil o avantajează.

 

Am încercat să ţin această căsnicie, am aflat, am dovezi. Sper că va fi bună această lege pentru persoanele înşelate după ani de căsnicie şi o să mă ajute să-mi rezolv această problemă şi cu partajul şi cu toate cele”, spune ea.

 

Practic, cei care au minimum 20 de ani de căsătorie pot cere judecătorilor stabilirea unei rente viagere, a unei sume de bani, pe care partenerul infidel va fi obligat să o achite lunar.

 

Această prestaţie compensatorie se acordă pe toată durata vieţii creditorului, respectiv persoanei care nu este vinovată de desfacerea căsătoriei, în cazul în care aceasta nu se recăsătoreşte”.

 

Ca să prezinte dovezi în instanţă, soţii sau soţiile cer ajutorul detectivilor particulari.

 

Noi ca detectivi particulari avem posibilitatea de a dovedi prin probe incontestabile culpa exclusivă a unuia dintre soţi, ca de exemplu infidelitatea acestuia, actele de violenţă morală sau fizică exercitate asupra celuilalt soţ, consumul în exces de băuturi alcoolice sau părăsirea nejustificată a domiciliului“, spune un detectiv particular.

 

Înarmaţi cu probe concrete, inclusiv filmuleţe sau înregistrări audio, partenerii înşelati pot căpăta în instanţă despăgubiri care depind de bunurile pe care le deţin cei doi soţi şi de veniturile lunare care intrau în casă înainte de pronunţarea divorţului.

 

Detectivul de serviciu

 

Tags: inselatul este proba de divort?, probe detectiv divort, dovezi infidelitate divort, sanctiuinimn pentru noul cod civil, sanctiuni inselat barbatu, infidelitatea femeii in instanta, divort din cauza infidelitatii, proba de infidelitate, divort din cauza adulterului, dovezi infidelitate instanta

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.