You are here: Home // Actualitate, Justitie // PAMFLET: Ce naiv esti, comisare Berbeceanu!

PAMFLET: Ce naiv esti, comisare Berbeceanu!

Gata, te-a uitat lumea, comisare!

  • Esti naiv ca ti-ai făcut meseria si ai primit in schimb niste medalii de tinichea: când sefii si colegii tai, de 10 ori mai bogati ca tine, râdeau si isi dădeau coate pe la spatele tău.
  • Esti naiv ca, după 20 de ani de meserie, ai un nenorocit de apartament in provincie si o Skoda Octavia, când azi am văzut in mall la AFI, o multime de putoi de 19 ani, analfabeti cat cuprinde, dar plini de Audi, BMW-uri si Lexus-uri.
  • Esti naiv ca te-ai luat de javrele de procurori, crezând ca politittii tai din Minister or sa te apere: pai nu stiai, idiotule, ca sunt toti mana-n mana? Rivalitatea intre Justitie si Politie e pentru spăgi, nu pentru lege, boule!
  • Esti naiv ca n-ai intrat in USL sau PDL la timp, ca multi generali de Politie: nu cu carnet oficial, ci la mica întelegere, ca mafiotii. Nu stiai ca fiecare haita de partid are politistii ei nedeclarati, in fiecare judet?
  • Esti naiv ca ai aparat poporul asta de animale, crezând ca turma o sa-ti fie recunoscătoare si o sa te apere si ea la nevoie. Pai un popor care indura sa i se vanda pavilionul, steagul ala tricolor, unei companii maritime din Cipru, cum sa apere un politist amarat din Alba Iulia?
  • Esti naiv, pentru ca i-ai crezut când se văicăreau ca “toti ne fura, maica…nimeni nu ne iubeste, maica…nimeni nu ne ajuta, maica”: asa ca ai vrut sa-i ajuti TU! Când colo, au iesit in strada pentru maidanezi, pentru piste de biciclete, pentru ciolane de sfinti morti: dar pentru tine, când coruptii te-au băgat in puscărie, nu!
  • Esti naiv, ca ai avut impresia ca arestarea ta e mai importanta pentru ei, decât nunta lu’ Bianca Drăgusanu. Ei, acum te-ai lămurit: te-a uitat lumea, comisare. In doua saptamani te-a uitat!

Da, m-am convins: esti naiv rău, comisare. Iar pretul prostiei tale e enorm: ei toti dorm linistiti, in paturile lor. Si Ponta, si ofiterii SRI corupti, si judecatorii mafioti, si ministrul de Interne…dar si Bulică Ion din Alba Iulia, pentru care te-ai bătut tu.

Pe când tu dormi ghemuit pe priciul închisorii Rahova, iar baiatul si nevasta ta se strâng noaptea in brate si plâng de frica. Pentru ca primesc telefoane de amenintare in miez de noapte, sa-ti ceara sa te recunosti vinovat (asta imi arata ce dosar “serios” a reusit sa stranga mafia contra ta).

Intr-o tara de oi si de lupi, tu, sărmane, ai vrut sa fii dulău. Si te-au sfâsiat nemernicii, in timp ce oile au behăit o data, indiferente, după care s-au întors sa rumege. Da-l dracului, bine ca a căzut el si nu noi…

 

Articol preluat din ziarul Monitorul de Alba avându-l ca autor pe Mihai Giurgea

 

NOTA EDITORIALA – DetectivulOline:

Am preluat acest articol pentru multele adevaruri continute. Ne-am ingaduit insa sa
inlocuim atat in titlu cat si in continut un cuvant pe care il consideram prea dur
chiar si in interiorul genului pamflet. Uneori, chiar si bunele intentii pot jigni pe
nedrept si nu dorim sa generam o astfel de situatie in contextul dat.

Detectivul de serviciu

 

Tags: ce cretin esti comisare berbeceanu, comisarul berbeceanu

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.