You are here: Home // Detectivi // Părinţii pun detectivi pe urmele bonelor!

Părinţii pun detectivi pe urmele bonelor!

Speriaţi de cazurile de violenţă care au ajuns în presă, părinţii îşi iau toate măsurile de precauţie. Mulţi dintre cei care au o situaţie materială bună apelează la investigatori specializaţi.

Au bani, cariere de succes şi puţin timp la dispoziţie pentru a-l petrece alături de copii. Sunt principalele lucruri care se pot spune despre părinţii care angajează detectivi pentru a le urmări pe bone.

Costurile unei astfel de investigaţii pot ajunge şi la câteva sute de euro, în funcţie de complexitate. Reprezentanţii Asociaţiei detectivilor din România susţin că verificările în cazul dădacelor se fac înainte ca acestea să fie angajate.

Detectivul investighează activitatea şi identitatea bonei. Mai exact, identitatea şi realitatea adresei, familiile la care a lucrat şi gradul de mulţumire, sănătate, aspecte psihice şi comportamentale. Nu de puţine ori apar informaţii surprinzătoare din trecutul bonelor.

“Sunt bone care au agresat copiii, bone care au contribuit la spargerile de locuinţe, care au furnizat informaţii despre familie şi bunurile care se află în interior, bone care s-au cuplat cu parintele copiilor”.
Detectivul de serviciu

Tags: detectivi pentru bone

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.