You are here: Home // Actualitate // Popândăii stau în calea lucrărilor la Parcul fotovoltaic Pristol

Popândăii stau în calea lucrărilor la Parcul fotovoltaic Pristol

Prin asociere în participaţiune cu Consiliul local Pristol, un investitor spaniol vrea să construiască un parc fotovoltaic în localitate. Lucrările sunt însă întârziate şi din cauza popândăilor cărora, la cerinţele responsabililor de la „Mediu”, trebuie să li se asigure un alt habitat ! Însă pentru prinderea acestor şoareci de câmp nimeni nu a oferit o soluţie !


Şi-au terminat românii treburile şi nu le mai rămâne să se ocupe decât de protejarea necuvîntătoarelor. Iubirea declarată şi necondiţionată de animale şi de zburătoare a devenit o modă, prin care cred unii că am intrat deja în lumea bună a Europei. Moda a ajuns şi pe la Pristolul Mehedinţiului, acolo unde un investitor spaniol vrea să pună în funcţiune un parc fotovoltaic. S-a găsit amplasamentul de 25 de hectare, s-au întocmit formalităţile necesare, au fost stabilite facilităţile şi avantajele părţilor, dar începerea lurărilor se amână din cauza….popândăilor! Acestora trebuie să li se asigure un alt habitat, pretenţios spus, în realitate un alt spaţiu în care să vieţuiască. Lucru mai greu de realizat. Aceste rozătoare sunt ca nişte observatori pe câmpul de luptă, ies din „tranşee”, scrutează orizonturile şi când duşamnul crede că deja i-a prins o zbughesc în galerii. Cu toate că termenul de finalizare a lucrărilor la Parcul fotovoltaic de la Pristol se apropie, autorităţile au reuşit să-l aducă pe investitorul spaniol la vorba românească : „Stai ca popândăul în drum!”

Detectivul Nae

Tags: poze cu popandai, poze cu popândăii, parc voltaic, popandai, poze cu popindai

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.