You are here: Home // Dezvaluiri // Premierul Victor Ponta nu se dezice de Adrian Duicu

Premierul Victor Ponta nu se dezice de Adrian Duicu

De asemenea, Ponta a negat vehement, deşi probele furnizate DNA de către SRI sunt indubitabile, că Duicu ar fi făcut trafic de influenţă din biroul său pentru ca şeriful mehedinţean Ponea să obţină foloase necuvenite de la marele şerif de ţară, Tobă.

 


Mai mult, Victor Ponta a spus că a vorbit cu mama lui Adrian Duicu, şi că femeia i-a spus că nu a făcut niciodată plângere la Poliţie fiului său, pentru că ar fi bătut-o regulat din cauza unei focoase cu care se încurcase. Şi în acest caz premierul a dat cu bâta-n baltă pentru că Bursa Zvonurilor i-a arătat dovada – plângerea scrisă de mânuţa betejită a mamei lui Duicu.
Ei bine, acum Bursa Zvonurilor vine cu o ştire demnă de faptul monden cu iz de fraudă fiscală. În timpul unei vizite efectuate de premierul Victor Ponta la Severin, Duicu a dat o petrecere la Hotelul Palace de pe Calea Timişoarei, aşezământ bahic deţinut de familia baronului de Mehedinţi, acum arestat de DNA. Motivul bairamului? Cică Ioan Adrian Duicu îşi serba una din multele sale zile onomastice, presărate pe tot cuprinsul anului calendaristic. La această petrecere specială a fost invitat, aşa de amorul artei şi al prieteniei dintre filialele judeţene, şi capul conducerii de partid, premierul Victor Ponta.  A fost bâlci mare, cu bucate alese, băutură pe săturate şi alte feluri servite într-un mod ce l-ar fi scandalizat pe nemuritorul poet George Topârceanu. În fine, după ce premierul a părăsit „serbarea”, a venit şi nota de plată. Duicu s-a uitat lung la notă şi, după ce a reuşit să citească pe litere şi cifre suma de plată, i-a chemat la el pe cei apropiaţi şi le-a zis, aproximativ: “Bă, fraţilor, ia vedeţi voi ce e de plată pe acilea şi puneţi mână de la mână că nu vreau să iasă şeful meu de sală lipsă la gestiune. Aladine, s-a înţeles? Executarea!”. De unde şi vorba lansată de Bursa Zvonurilor: “Baronilor, nu mai ţipaţi executarea, că vă ia mama DNA”-ului!
Material preluat din ziarul Puterea sectiunea Bursa zvonurilor.
Detectivul de serviciu

Tags: adrian duicu, ponta si duicu

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.