You are here: Home // Dezvaluiri // Prin Duicu, Abraham il incolteste pe Ponta

Prin Duicu, Abraham il incolteste pe Ponta

Bursa Zvonurilor este siderată de ce manevre juridice a mai pus la cale avocatul şantajist Pavel Abraham. Mai întâi să vă răspundem la întrebarea de ce şantajist şi apoi la cea cu manevrele cu arestaţi?


Pe vremea când Pavelică era şeful Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA), ministrul de Interne Cristian David a anunţat că vrea să-l demită. Imediat, în direct, la o televiziune de ştiri, poliţistul Abraham l-a ameninţat pe ministrul David că dacă îl destituie din funcţie va face dezvăluiri despre tinereţea acestuia. Cristian David a rezistat presiunilor făcute pe sticlă, la o oră de maximă audienţă, şi l-a demis pe Pavel Abraham. A doua zi, şantajistul Abraham a ieşit la televizor cu un dosar din care rezulta că, prin 1995, pe vremea când junele Cristian se chema Troacă, ministrul David ar fi fost implicat în consumul de droguri. Cristian a negat acuzaţiile lui Pavelică, şi scandalul a rămas în coadă de peşte, deşi Abraham făcuse publice date dintr-un dosar secret întocmit de celebra unitate “Doi şi-un sfert”.

 
După cum se ştie, avocatul Abraham este la originea telenovelei cu arestatul Bercea Mondial şi cu fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, în care Pavelică pune în practică un rol extrem de periculos: joacă o faptă penală la două capete!
Acum, ex-miliţianul, fostul poliţist Pavel Abraham, a ajuns avocatul lui Adrian Duicu. Vă reamintim că baronul de Mehedinţi a făcut trafic de influenţă din biroul premierului Victor Ponta. În această poveste este implicat, pe post de marionetă, şi şeful IGP, Petre Tobă.

 
Plecând de la cazul Bercea Mondial-Mircea Băsescu, Bursa Zvonurilor are o informaţie beton cu arestaţi în rol de turnători. De ce a tras toate sforile Abraham ca să ajungă avocatul lui Duicu? Pentru că Pavelică vrea să obţină de la Adrian tot felul de informaţii despre jocurile politice cu funcţii, practicate de Ponta şi ştiute de baronul de Mehedinţi. Sub acoperişul relaţiei avocat-client, Abraham speră să-l lămurească pe Duicu să-i toarne tot ce ştie. Cu tolba plină de “vărsăturile” baronului de Mehedinţi, Abraham va avea ce să negocieze cu Ponta şi cu alţi demnitari pesedişti care au făcut afaceri ilegale cu Adrian. De fapt, Bursa Zvonurilor vă spune că Pavel Abraham vrea să ajungă ministru de Interne, în locul lui Gabriel Oprea.

 
P.S.: Arestatul Adrian Duicu, după ce l-a angajat ca avocat pe şantajistul Pavel Abraham, a anunţat că a mai apelat şi la un alt avocat renumit pentru faptul că pierde procesele penale: Mateuţ, cel care şi-a dat doctoratul în incapacitate în procesul lui Dan Voiculescu. De unde tragem concluzia că Adrian Duicu ştie ce vrea: l-a angajat pe Abraham ca să-l şantajeze pe Victor Ponta, iar pe Mateuţ ca să fie sigur că va face puşcărie cel puţin 10 ani!

 
Articol preluat din ziarul Puterea
Detectivul de serviciu

Tags: adrian voicu antifrauda daciana ponta voicu

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.