You are here: Home // Actualitate, Editorial // Razbunarea amantelor

Razbunarea amantelor

In lumea “oamenilor de afaceri” se spune ca nu esti un adevarat om de afaceri daca nu ai o masina bengoasa si o amanta tare.

 

Sigur, este o problema de educatie.  Cand dau tartanii de bani, descopera subit ca sunt frumosi, destepti, potenti si ca nu le mai plac nevestele care acum sunt batrane, cam grase, depasite de moda, oricum, numai corespund cu noua lor conditie sociala.

 

Iar pe la mine  la Agentie, vin saracele neveste sa se planga ca le inseala barbatii cu amante mai tinere, in pas cu moda, uneori de varsta fiicelor lor, sau ca le mananca banii, vazandu-si averea in pericol.  Si asta se poarta si la case mari de bugetari care traiesc nu din mizilicuri de salarii, ci din paraindaraturi enorme. ( vezi cazul fifty-fifty sau Nechita de la Iasi, etc.). Bineinteles ca unele lucreaza chiar in firma sotului adulter caruia ii stiu toate secretele, iar daca incearca vreun patron sa se debaraseze de ele, pentru altele mai in voga, mai siliconate, atat fosta amanta dar si sotia, hopa cu turnatoria la FISC.  Acum insa, de cand este ANAF-ul in mare voga si-au gasit un nou aliat. Si turnatoriile vor incepe din doua parti. Pe de oparte sunt de un real pericol amantele, pe de alta parte sotiile care vor sa se razbune, caci nu mai au alta solutie. Iar noi trebuie sa le producem probe si la unele si la celelate. Si daca cu DNA-ul sau descurcat ei pana acum, ANAF-ul le va veni de hac pentru ca le inhata si averile. Si ce se vor face ei acum cand vor trebui sa scoata la iveala casele, care pe unde sunt, masinile bengoase pitite pe la diferite firme cu patroni prieteni de furtisaguri din banul public, casele de vacanta plasate la munte si la mare sau prin tari straine, conturi ascunse prin strainatate, geamantane pline cu bani ingropate in pamant, sub cotetul porcilor ca sa nu le ia urma nici cainii de urmarire ai politiei, Si asta in conditiile cand ei nu pot justifica decat cu amaratul de salariu de primar de circa o mie de euroi pe luna, sau cu firmele datoare la fisc si in care baga lunar bani adusi de acasa, castigati din furat bineinteles.   Sa vezi hora dracu, ce se va incinge de acum incolo. Iar noi, ca spectatori, ne vom amuza de raul altora, cum le sta bine la romani. Oricum spectacolul a inceput. Stati cu ochii pe ANAF ca a devenit vedeta.

 

Dumitru TUDOR

 

Tags: 2 amante se razbuna, editorial, razbunarea amantei

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.