You are here: Home // Actualitate, Investigatii // Recuperari creante in Mehedinti

Recuperari creante in Mehedinti

Nou, pe piata din Mehedinti !

Am adaugat la obiectivul nostru „Investigatii generale” si „Recuperari creante” pentru ca  avem  experienta in identificarea debitorilor si a bunurilor acestora, pentru ca am investigat si rezolvat zeci de cazuri economico-financiare complexe, pentru ca lucram cu profesionistiin domeniile detectivistic, juridic, economic-comercial si psihologic, pentru ca dorim sa ajutam cu adevarat oamenii de afaceri corecti sa-si desfasoare activitatile economice intr-un cadru legal si moral ,”curat”, inlaturand excrocii si “teparii de profesie” .

Timpul inseamna bani.  De aceea, initiati ACUM demersurile de recuperare a creantelor , apeland  la serviciile agentiei noastre   pentru a creste sansele de reusita si pentru a va recupera banii sau bunurile intr-un timp cat mai scurt.

 

Cand debitorii nu mai raspund la telefon, iar demersurile dumneavoastra raman fara finalitate, adresati-va Agentiei TUDOR –Investigatii si Recuperari creante . Asigurati-va ca de rezolvarea problemelor dumneavoastra se ocupa persoane cu o inalta calificare, care pot maximiza sansele de recuperare si intr-un timp cat mai scurt.

Serviciile de recuperare a sumelor de bani se compun dintr-un complex de factori determinanti, din mai multe domenii: stiinte juridice, aptitudini psihologice, abilitati economice… Apelati la noi intrucat suntem o societate specializata in recuperarea creantelor si veti avea acces la toate acestea.

Administratorii societatilor comerciale au obligatia de a initia demersurile de recuperare a creantelor. Degrevati-va de aceasta sarcina si accesati servicii calificate de recuperare a creantelor. In acest fel veti avea mai mult timp pentru dezvoltarea propriei afaceri.

 

Agentia TUDOR-Investigatii si  Recuperari creante Mehedinti

 

Tel. 0744.881.694

Tags: recuperare creante apia, detectivul de mh, recuperari creante

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.