You are here: Home // Actualitate, Dezvaluiri // SEF DE POST ACUZAT DE VIOL IN MEHEDINTI

SEF DE POST ACUZAT DE VIOL IN MEHEDINTI

Şeful Postului de Poliţie din comuna mehedinţeană Pădina Mare este acuzat de o femeie din localitate că, băut fiind,  după ce a luat-o dintr-un bar sub pretextul unei anchete, ar fi dus-o pe un câmp, unde sub ameninţare a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el. Omul legii a ajuns acum pe mâna procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare.

Cristina Şoşa, în vârstă de 27 de ani, susţine că poliţistul ar fi luat-o duminică după-amiază, din barul din sat, sub pretextul că ar fi vrut să îl conducă acasă la un nepot al acesteia, pentru o anchetă. “Am fost la magazin şi am luat ceva la fată şi el s-a întors la mine: A zis “Hai până la nepotu-tu. Şi eu i-am zis “Nu vă duceţi şefule, că nu e departe, ştiţi unde stă şi de ce să merg?”. “Treci în maşină!”, zice el şi m-a luat forţat şi m-a băgat în maşina. Era băut. Am si martori. M-a tras de haine si m-a bagat forţat în maşină. M-a dus pe câmp. A zis să nu spun la nimeni. Si am zis ca nu vreau si el m-a fortat!”, a povestit femeia care susţine că omul legii purta hainele de poliţist. Din spusele acesteia, cei doi ar fi plecat de la magazinul din localitate cu maşina de serviciu a şefului de post, numai că nu au ajuns la nepotul suspectat de comiterea unui furt ci pe camp, unde sub ameninţare ar fi obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el. Câteva ore mai târziu, povestea a fost aflată de soţul tinerei, care şi-a anunţat rudele şi au sunat la 112.

Există declaraţii că femeia a fost luată din magazin în jurul prânzului, unde s-a întors după aproximativ o oră. Sătenii spun că omul legii obişnuia să frecventeze localul cu pricina. Surse din achetă au declarat sub protecţia anonimatului că potrivit declaraţiilor poliţistului, acesta ar fi avut o relaţie de lungă durată cu femeia, iar acum ar fi vrut să-i pună capăt. Omul legii neagă însă povestea şi crede că tânăra şi familia acesteia ar vrea să-l compromită. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare au întocmit un dosar penal, chiar dacă rezultatul controlului medico-legal nu confirmă existenţa unui viol.

“Numita Şoşa Gigi Cristina din localitatea Pădina Mică a sesizat faptul că în cursul zilei, unul dintre lucrătorii Postului de Poliţie Pădina, prin ameninţare, a întreţinut cu aceasta raport sexual. Cauza a fost înregistrată la Parchetul de pe lângîă Judecătoria Vânju Mare. S-a dispus începerea urmăririi penale in rem, adică faţă de fapte, urmând ca procurorii unităţii de Parchet să efectueze cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol şi purtare abuzivă.”, a declarat procurorul şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, Doina Tatomir.

Poliţistul a refuzat să facă declaraţii dar neoficial, a dezmintit acuzaţiile de viol.  A recunoscut, totuşi, că a luat-o pe femeie de la magazin cu maşina poliţiei să caute un nepot al acesteia, suspectat de furt. Ce s-a întâmplat mai departe, trebuie să stabilească anchetatorii. Omul legii este în pragul pensionării şi este şeful Postului de poliţie Pădina Mare. Poliţistul nu este anchetat deocamdată de şefii săi de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi, cărora cazul li se parte suspect. Aşteaptă ancheta Parchetului, să ia măsuri în cazul şefului de post.

Sursa: Internet. Articol preluat din ziarul Informatia de Severin. Autor:  Oana Mitu
Detectivul de serviciu

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.