You are here: Home // Detectivi // Semne că partenerul de viaţă te înşală

Semne că partenerul de viaţă te înşală

Opt lucruri care îl pot da de gol

Vorbeşte la telefon din baie, nu îi cunoşti prietenii şi îşi ţine ascunse parolele de la conturile pe care le deţine pe reţelele de socializare – acestea sunt doar câteva semne că partenerul de viaţă te înşală, spune Maxwell Billieon, autorul cărţii “Death of the Cheating Man”.

 

Semne că iubitul te înşală

Potrivit lui Maxwell Billieon, citat de msn.com, care se recomandă drept un “mare infidel vindecat”, semnele că partenerul de viaţă înşală sunt, adesea, atât de simple încât pot trece neobservate. În cartea sa, acesta identifică opt astfel de semne despre care spune că, dacă sunt luate în seamă, ar putea duce la evitarea unor tensiuni în cuplu.

Unul dintre semne face referire la posibilitatea de a răspunde instant la un apel pe telefonul partenerului. Dacă acesta interzice în mod repetat accesul la telefonul său mobil şi nu îţi permite să răspunzi atunci când nu este în preajmă, ar putea să îţi ridice semne de întrebare cu privire la fidelitatea sa.

Un alt semn că te înşală este acela că partenerul poartă unele conversaţii telefonice din locuri mai puţin obişnuite, precum baia. Acest loc îl ajută atât să ţină departe zgomotele din casă, făcute de membrii familiei, cât şi să îi împiedice pe aceştia să îi asculte conversaţia.

Un soţ mândru de tine nu te ţine ascunsă, ci te prezintă colegilor, prietenilor şi îi face plăcere să petreacă timpul alături de tine. Însă, dacă acesta evită să meargă cu tine la întâlnirile cu prietenii şi nu i se pare necesar să îi cunoşti colegii, ai putea să interpretezi aceste acţiuni drept semne de infidelitate.

“Orice persoană fidelă doreşte ca familia să îl cunoască pe cel sau pe cea cu care formează un cuplu. Este vorba despre «simţul proprietăţii». Dacă, după o perioadă de relaţie, nu dă semne că şi-ar dori să îi cunoşti familia, înseamnă că în viaţa sa ar putea exista altcineva considerat demn de acest lucru”, mai spune Maxwell Billieon.

Partenerul tău pleacă de acasă la ore neobişnuite? Atunci ar trebui să evaluezi situaţia şi, în cazul în care nu există argumente solide şi verificabile, ar trebui să lămureşti imediat situaţia, spune specialistul în relaţii de cuplu.

“Relaţiile solide sunt bazate pe încredere”, subliniază Billieon, “chiar şi atunci când este vorba despre accesul la conturile partenerului de pe reţelele de socializare sau e-mail”. Dacă el nu are nimic de ascuns, acesta este atât un semn de încredere, cât şi de fidelitate.

Dacă partenerul de viaţă primeşte sau trimite mesaje cu caracter sexual, acesta este un semn clar că te înşală, mai spune autorul volumului “Death of the Cheating Man”, care s-a bucurat de vânzări record pe Amazon.com. Chiar şi când acesta primeşte fotografii de la alte persoane pe telefonul mobil este un semn că ar putea trece bariera de fidelitate.

Unul dintre cele mai frecvente semne şi, totodată, cel mai evident că partenerul înşală este acela în care partenerul nu îţi prezintă prietenii, mai ales pe cei de sex opus, atunci când începeţi o relaţie. “În mod normal, prietenii lui ar trebui să devină şi prietenii tăi, însă dacă iubitul nu-şi doreşte asta, este posibil ca, în unele cazuri, să fie vorba mai mult decât despre o prietenie”, mai spune Maxwell Billieon.

 

Tags: cum sa spionezi telefonul partenerului pe alt telefon, parteneri de viata

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.