You are here: Home // Dezvaluiri // SEX pe BANI între Leo de la Strehaia şi Larisa Drăgulescu?

SEX pe BANI între Leo de la Strehaia şi Larisa Drăgulescu?

Larisa

A făcut pace cu fostul soţ, şi-a găsit liniştea într-o vacanţă de vis în Emirate, iar acum se pare că şi-a găsit şi consolarea, după un mariaj şi câteva relaţii eşuate. Întoarsă dintr-o relaxantă vacanţă în Dubai, Larisa Drăgulescu a continuat distracţia într-o cameră de hotel. Blondina a postat pe Facebook câteva imagini în care apărea în braţele lui Leo de la Strehaia, într-un hotel de lux din Bucureşti.

Având în vedere că fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu a declarat senin că, dacă nu ar avea ce să pună celor doi copii pe masă să mănânce, ar fi capabilă şi să se prostitueze, dar, luând în considerare şi faptul că Leo de la Strehaia este cunoscut ca un bărbat care îşi “cucereşte” femeile oferindu-le sume foarte mari de bani, speculaţiile în privinţa prezenţei celor doi într-o cameră de hotel nu au întârziat să apară.

S-a presupus şi faptul că bărbatul misterios cu care Larisa Drăgulescu a plecat în Dubai ar fi fost chiar Leo de la Strehaia, însă blonda neagă totul şi susţine cu vehemenţă că pe ea şi pe Leo îi leagă doar o veche prietenie: “Nu cu Leo am plecat, el a rămas acasă. Când m-am întors, m-am văzut cu el. Ne-am întâlnit ca prieteni, să povestim. Ne cunoaştem de foarte mulţi ani, din Strehaia. Nu există posibilitatea ca Leo să îmi ofere bani pentru a face sex cu el, fiindcă relaţia noastră este de altă natură. Suntem amândoi din acelaşi oraş, familiile noastre se cunosc şi nu şi-ar permite să facă astfel de propuneri”, a declarat Larisa Drăgulescu în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro.

de Andreea Ion

Sursa:

http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/213980/SEX-pe-BANI-intre-Leo-de-la-Strehaia-si-Larisa-Dragulescu-Afla-DETALII-despre-RELATIA-APROPIATA-a-celor-doi

Tags: renata gheorghe, larisa dragulescu xxx, facebook larisa dragulescu, leo de la strehaia bani, renata gheorghe‏ ‏sex, larisa dragulescu, larisa blonda din mioveni face sex, larisa dragulescu dubai, leo de la strehaia si renata, sex pe bani

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.