You are here: Home // Uncategorized // Şi… fugărite şi cu banii luaţi !

Şi… fugărite şi cu banii luaţi !

Un bărbat de 34 de ani s-a dat drept ofiţer S.R.I şi, în schimbul protecţiei, s-a ales de la prostituate şi cu bani şi cu plata în natură. Aşa zic cei de la sibianul.ro .

prostituateComersantele de plăceri, oferă, via rubrica „matrimoniale” de pe la diverse publicaţii, la tarabă o marfă veche de cînd lumea, dar la mare căutare în toate timpurile. O fac după principiul orice lucru spălat este ca nou şi nu duc lipsă de clienţi. De regulă, sunt învăţate să ia şi nu să dea, pentru că „munca” lor a devenit una de rutină. Pe la Sibiu, au dat, însă, de unul care a ştiut să-şi aprecieze, cu un bonus consistent, efortul de încărcare a tunului şi de consumare a muniţiei în alte părţi, nu în familie. S-a dat  ofiţer S.R.I în…falş şi pentru protecţie s-a ales şi cu bani şi cu plata în natură. Pentru că şi „obiceiul din părinţi” trebuie respectat! Şi nu aşa oricum. Cu 100 sau 200 de euro ! Una dintre furnizoarele de plăceri… a dat din casă, iar falsul ofiţer S.R.I a intrat pe mâna  ofiţerilor adevăraţi şi va da socoteală, în libertate, pentru ceea ce ce se spune că a făcut. Indiferent de urmări, comersantele de care fac vorbire au rămas ca în zicala românească. Şi… fugărite şi cu banii luaţi !

Detectivul de serviciu

Tags: plăceri matrimoniale, prostituate

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.