You are here: Home // Eveniment // Sora lui Ciomu !

Sora lui Ciomu !

Şi-a prins SOŢUL în pat cu un alt BĂRBAT. Pedeapsa pe care i-a aplicat-o întrece orice IMAGINAŢIE

 
O femeie din Brazilia, care şi-a prins soţul în pat cu un alt bărbat, a găsit o metodă crudă de a-şi pedepsi partenerul infidel: i-a tăiat acestuia penisul.

sora lui ciomuPublicaţia britanică The Telegraph scrie că brazilianul în vârstă de 28 de ani, din Santos, nu şi-a dat seama că soţia sa l-a surprins în timp ce o înşela cu un alt bărbat.
Femeia a aşteptat momentul prielnic pentru a-i aplica pedeapsa soţului infidel. Într-o seară, la o săptămână de când i-a descoperit secretul, aceasta i-a propus un joc sexual, în care bărbatul urma să fie legat de pat, lucru pe care acesta l-a acceptat.
În momentul în care şi-a văzut partenerul imobilizat, soţia furioasă a scos un cuţit şi i-a tăiat acestuia penisul. Doar o data, nu de trei ori ca dr. Ciomu.
Bărbatul a ajuns de urgenţă la spital şi, la două zile de la incident, doctorii au declarat că starea sa este stabilă, însă organul acestuia nu a putut fi reataşat. Din acest motiv, brazilianul va fi obligat să folosească pentru tot restul vieţii un cateter (tub prin care sunt introduse/eliminate lichide în /din organism).

Sursa: Internet

Tags: infidelitate, detectivulonline ro sora-lui-ciomu, sora lui ciomu

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.