You are here: Home // Dezvaluiri // Studiu privind infidelitatea in Europa. Vezi cine sunt „campioni”!

Studiu privind infidelitatea in Europa. Vezi cine sunt „campioni”!

Francezii si italienii sunt campionii infidelitătii în Europa, mai mult de un bărbat din doi (55%) si o femeie din trei (32% în Franta si 34 % în Italia) cedând ispitelor.

Procentul bărbatilor infideli este mult mai redus în tările dominant protestante, ca Marea Britanie (42%) si Germania (46%), în timp ce el este 51 % în Belgia, adaugă ancheta realizată de IFOP în Franta, Germania, Spania,Italia, Belgia si Marea Britanie.Sondajul „tinde să confirme zvonurile si articolele din presă, mai ales internatională, despre caracterul nestatornic al francezilor, cliseele despre bărbatul latin îndeosebi infidel”, a indicat Francois Kraus, director al studiilor la Ifop, potrivit Agerpres.
Dezvăluirea la începutul lunii ianuarie a relatiei între presedintele francez Francois Hollande si actrita Julie Gayet a alimentat comentariile în presa lumii despre moravurile amoroase ale francezilor. „Hollande si Berlusconi, cunoscuti acum pe acest plan la nivel international, îsi reprezintă poate în final cel mai bine natiunile”, a comentat Kraus.
Infidelitatea este repartizată mai proportional între sexe în tările nordice, în special în Gemania, unde 43% dintre femei recunosc că au fost infidele (fată de 29 % în Marea Britanie), precizează studiul. Italia este tara în care infidelitatea, dar si jocurile seductiei si schimburile de mesaje sunt cele mai răspândite, potrivit studiului.
Schimbul de săruturi cu altă persoană este mai frecvent în tările dominant protestante: 53 % dintre persoanele intervievate au făcut-o în Germania, 50 % în Marea Britanie, fată de 46 % în Franta, Italia si Belgia. În fine, dispozitia spre infidelitate este cea mai ridicată în Franta: mai mult de un francez din trei (35 %) declară că ar putea fi infidel în viitor dacă ar fi sigur că nimeni nu ar fi la curent cu aventura lui, fată de 31 % dintre germani si spanioli, 30 % dintre belgieni, 28 % italieni si 25 % dintre britanici. Sondajul a fost realizat între 7 si 13 ianuarie prin chestionar online, pe un esantion reprezentativ de 4.800 de persoane de peste 18 ani. În fiecare tară, ancheta a fost făcută pe un esantion de 800 de indivizi, conform metodei cotelor.

 
Detectivul de serviciu      Sursa: Internet

Tags: infidelitate, infidelitatea in europa

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.