You are here: Home // Actualitate, Coltul teparului // Tipuri de barbati : Escrocul sentimental

Tipuri de barbati : Escrocul sentimental

Varsta – intre 20 – si cat il tine :)

Unde il gasim : Peste tot.

Este genul de persoana de care mama ta ti-a zis sa te feresti. De regula e bun rau. Frumos ( atat cat poate fi un barbat ) , senzual, comunicativ, extrem de placut, o companie incantatoare, sarmant. Mereu stie ce sa spuna, cand si cum sa o spuna. Te vei simti extrem de bine cu el. Acele clipe vor fi Raiul pe pamant pentru tine.

Ai grija insa. Frumusetea, farmecul, sarmul si inteligenta si-o pune la bataie pentru a te aduce doar acolo unde vrea el, adica in patul lui si doar atunci cand vrea el. O ” relatie” cu un escroc sentimental nu este una de doi ci de unul. De el. El va hotari regulile, insa tu nu le vei cunoaste. El va spune ”Buna !” si tot el ” Adio !”. Nu te incurca din punct de vedere sentimental. Ar fi una dintre cele mai mari greseli. Rezultatul, daca esti o femeie romantica, cu iluzii si asteptari , poate fi destul de dezastruos.

Este cam greu de recunoascut, insa nu imposibil. De regula, escrocii sentimentali sunt destul de cunoscuti.  Ca si clasa sociala apartin celei de mijloc spre cea de sus. Sunt oameni care se bucura de un anumit statut, de o anumita relaxare financiara, care au facut din cucerirea si parasirea femeilor un hobby.

Unii poate isi incep escrocheriile pentru ca au avut la randul lor o dezamagire in viata sentimentala. Altii doar de dragul sexului. Unii doar de pentru a-si dovedi ca pot si ca sunt in stare sa o faca si sa te aiba.

Ideal este ca, daca ai banuiala ca ai dat de un astfel de specimen, inainte de a te iluziona si de a-ti propune sa il schimbi ( si fie vorba intre noi – NU vei reusi ) sa faci anumite cercetari. Trebuie sa existe cunostinte comune, un facebook, ceva de care sa te legi si sa vezi daca  tine povestea trista care ti-a turnat-o cum ca ”nu gaseste femeia potrivita pentru el, dar pe care spera sa o gaseasca in tine. ”.

Insa, daca tot ai cazut in mrejele lui comportate precum proverbului :  Simte-te bine. Experienta mondena si cea sexuala in mod sigur iti vor prinde bine. Rade, glumeste, incearca sa nu te atasezi ( stiu ca e greu, caci de, e prea bun tipul )  si simte-te bine. Atat! Nu iti pune mintea ta de gaina si ambitia de curca beata in incercare de a-l cuceri. Nu vei reusi. Se va lasa cucerit doar atunci cand si daca va  vrea el.

Detectivul de serviciu

 

Tags: tipologia escrocului sentimental, barbatii de care trebuie sa te feresti, escroc sentimental, http://detectivulonline ro/tipuri-de-barbati-escrocul-sentimental/, escrocul sentimental, escroc sentimental galaţi, escroc sentimental psihologie, excroc sentimental, psihologia escrocului sentimental, psihologia escrocilor

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.