You are here: Home // Justitie // Torni si dormi acasa. Nu torni, ramai la bulau!

Torni si dormi acasa. Nu torni, ramai la bulau!

Curtea de Apel Bucureşti a decis vineri ca Popescu  Constantin, fostul şef al PSD Orsova, arestat preventiv pentru fapte de corupţie împreună cu Adrian Duicu şi Ştefan Ponea să fie cercetat în stare de arest la domiciliu, o decizie finală în acest caz urmând să ia Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat vineri propunerea de prelungire a arestului preventiv pentru cei trei, în cazul lui Adrian Duicu şi al lui Ştefan Ponea, mandatele fiind prelungite.

Surse din rândul anchetatorilor au arătat că Popescu a colaborat foarte bine cu procurorii (a turnat vartos), motiv pentru care în cazul său, măsura arestului preventiv fiind înlocuită cu cea a arestului la domiciliu.

Fostul preşedinte al Organizaţiei PSD Orşova, Constantin Popescu, a fost arestat în data de 4 aprilie 2014, în dosarul de corupţie în care au fost arestaţi preventiv şi Adrian Duicu şi Ştefan Ponea.

Cu toţii sunt cercetaţi pentru fapte de corupţie.

Constantin Popescu a fost şeful Organizaţiei Partidul Social Democrat Orşova din anul 2011, dându-şi demisia din funcţie după ce a fost arestat preventiv. Societatea Floricola, pe care o deţine în Orşova are concesionat serviciile de salubritate, apă şi canal din municipiu, pe o perioadă de 25 de ani.

Surse din Consiliul Local al municipiului Orşova au declarat că şeful PSD Orşova este acuzat în dosarul de corupţie că în calitate de apropiat al preşedintelui CJ Mehedinţi ar fi primit o suprafaţă de peste 5 000 metri pătraţi, în două loturi, la un preţ de şapte euro metrul pătrat în condiţiile în care preţul pieţei în  zona respectivă, din Orşova ar fi fost de peste 40 de euro metrul pătrat, întrucât Zona Coramnic are utilităţi, dar şi drum de acces.

Detectivul de serviciu

 

Tags: coruptie mehedinti

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.