You are here: Home // Actualitate, Dezvaluiri // Un anume Ciocan dă cu barosul în proprietatea privată

Un anume Ciocan dă cu barosul în proprietatea privată

S-au întins ca râia. Peste tot. Au ajuns  să ne dicteze ce să facem pe proprietatea noastră. Mai au puţin şi ne dau şi program de drăgăleală cu nevestele ori cu amantele. Totul se face în ideea strângerii de bani, pentru a acoperi hoţiile din societăţile comerciale ori din regiile autonome, pe care reprezentanţii statului, indiferent de culoarea politică, le mulg cu duşmănie. Un anume Ciocan dă cu barosul în proprietate privată. Are şi funcţie. Este preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Seviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC). La o aşa siglă babană şi ideile sînt grosiere. Insul vrea să-i oblige, prin lege, pe cei racordaţi la un sistem centralizat de termoficare, să ţină repartitoarele deschise. Idee prinsă din zbor şi la Drobeta Turnu- Severin.

 

V-am prins „şmecherilor”, la saună cu voi !

Inteligenţa preşedintelui ANRSC s-a tamponat cu ideea menţinerii repartitoarelor deschise după încheierea unor activităţi de detectiv. El i-a prins pe „şmecheri”. Nişte hoţi şi calici, pe deasupra, care dau flit la robinet şi se încălzesc de la vecini. Ei,  Cum ? Prin pereţii comuni. Şi mai zice preşedintele Ciocan că au şi o temperatură bunicică în casă. I-a scăpat din vedere pe cei ce stau… pe colţ, nu la mîndra cu casa-colţ, care nu au decît cîţiva metri pătraţi în comun cu vecinul. Restul pereţilor au contact cu mama natură şi cu aerul de pe casa scărilor ! Se pare că nu contează. Probabil că intră la socoteală tavanele. Nu contează nici faptul  că repartitoarele au fost montate pe calorifere tocmai  pentru ca omul să-şi regleze temperatura din casă. Doru Ciocan, preşedintele ANRSC, e tare grijuliu cu sănătatea poporenilor şi cu starea blocurilor ridicate „pe timpul lui Ceauşescu”. Aşa că „Poţi să pleci şi la Paris, nu contează !”, dă insul sentinţa. Agentul termic trebuie să aibă cale liberă, pentru a se plăti furturile… de partid şi de stat din societăţile de termoficare. Aşa că… V-am prins „şmecherilor”, la saună cu voi !

Ameninţare… călduroasă la Drobeta Turnu- Severin

Înainte ca Doru Ciocan, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC), săşi expună public viitorele demersuri pentru… sănătatea populaţiei şi integritatea blocurilor de locuinţe, unii şefi ai… agentului termic din Drobeta Turnu- Severin au şi trimis o ameninţare… călduroasă locatarilor din blocurile ANL. „… vă comunicăm că în conformitate cu dispoziţiile Cap. IV litera b, alin.2 din contractele de închiriere pe care le deţineţi, acestea pot fi reziliate în situaţia în care chriaşul a pricinuit însemnate stricăciuni locuinţei, instalaţiilor precum şi oricăror alte bunuri aferente. În acest context se interzice categoric închiderea parţială sau totală a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, desele manevrări ale  robineţilor de închidere- deschidere putînd duce la defectarea instalaţiilor de alimentare cu energie termică, în condiţiile în care s-a constatat că prin aceste operaţiuni nu se realizează economii la consumul de energie termică. De asemenea, prin acţiunile de închidere parţială sau totală a robineţilor de căldură este afectat confortul termic al altor chriaşi care doresc în mod firesc să beneficieze de căldură.. În cazul în care nu veţi respecta aceste reguli riscaţi plata daunelor provocate putându-se ajunge până la rezilierea contractelor de închiriere”. Aşadar şi prin urmare, aneliştilor nu şurubăriţi robinetul de la calorifer că vă mutaţi la cort. Si mai plătiţi şi chirie pe spaţiul public. Iar din întunecimea locuinţei provizorii, poate o să vedeţi mai bine pe cine votaţi.

Remember

O astfel de idee cu… caloriferul crăcănat în permanenţă, a mai avansat-o un fost preşedinte al ANRSC, pe vremea lui Octav Cozmîncă, şi a fost măturat rapid. Cine îl scoate din coadă şi-l pune pe făraş pe Doru Ciocan, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi publice (ANRSC) ? Că prea vrea să dea cu barosul în proprietatea privată.

Iliuţă Detectivu

 

Tags: repartitoare

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.