You are here: Home // Actualitate // Unii râd, alţii plâng… deocamdată!

Unii râd, alţii plâng… deocamdată!

 

Din cele 38 de persoane aduse la audieri de către către ofiţerii DIICOT, au fost audiate 20, iar 7 au fost deja reţinute. Dintre cei reţinuţi, majoritatea oameni de afaceri cunoscuţi, se remarcă:  Constantin Apostol (S.C. TANDREŢE  IMPEX SRL), Tiberiu Giuca (S.C. BUILDING EXIM SRL), Dan Bălănoiu (S.C. VULTURUL PLEŞUV COM SRL), dar şi  Nicu Popescu din Motru (jud. Gorj).

De asemenea în cursul serii de joi a fost audiat şi omul de afaceri Constantin Bădescu, dar care a fost lăsat în libertate.

În urma percheziţiilor de joi dimineaţa a fost ridicat şi avocatul lui Constantin Bădescu şi al mai multor romi din Strehaia cercetaţi în dosar, Sorin Crudiu, dar, de asemenea a fost lăsat în liberate.

Audierile continuă la ora transmiterii acestei ştiri (vineri, 22 noiembrie, dimineata)  la sediul DIICOT Mehedinţi urmând să fie aduşi din nou şeful Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin, Nicolae Micşoniu şi soţia sa, ridicaţi joi dimineaţa de la locuinţa lor din Drobeta Turnu Severin.

Detectivul de serviciu

 

Tags: audieri diicot, unii rad

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.