You are here: Home // Detectivi // Urmărite înainte de nuntă, de către detectivi !

Urmărite înainte de nuntă, de către detectivi !

Cum au ajuns românii să îşi spioneze viitoarele soţii!

 
Avem acum un pont pentru domnişoarele care sunt pe cale să se mărite. Fiţi foarte atente cui vreţi să îi spuneţi “Da!”. Tot mai mulţi bărbaţi cer dovezi clare că alesele lor sunt fidele şi cu un trecut imaculat, aşa că angajează detectivi particulari.

 
Învestigaţiile acestora sunt legale câtă vreme nu încalcă dreptul la viaţa privată. Adică nu au voie să monteze microfoane, să spargă e-mailul, ori să intercepteze discuţii telefonice.
Andrei era îndrăgostit până peste cap de iubita lui şi în toamna acestui an plănuiau să se căsătorească. Cum el a fost nevoit să plece la muncă în Germania, viitoarea soţie a rămas acasă. Când a simţit că relaţia dintre ei s-a răcit, Andrei a intrat la bănuieli. A angajat un detectiv particular ca să o urmărească pas cu pas. Ce a aflat l-a lăsat fără cuvinte. Iubita lui îl înşela cu un altul.
“După o săptămănă am primit pe mail poze şi video cu domnişoara. Se distra şi eu munceam. Şi normal că trebuia să facem şi nunta şi am anulat-o. (…) Am anulat nunta, am pus totul pe faţă, mi-a recunoscut, şi asta a fost”, a spus Andrei.

Detectivii particulari primesc des astfel de cereri. Sunt şi situaţii în care nu este pusă la îndoială fidelitatea partenerului, ci mai degrabă întâmplările din trecutul acestuia.

“Din păcate pentru ei le-am demonstrat, le-am arătat dovezi care i-au determinat în final să renunţe atat la partener, cât şi la viitorul avut împreună”, a spus un detectiv particular.

Munca detectivilor particulari este însă strict limitată de lege. În principiu pot urmări pe cineva şi au voie să strângă probe video cu persoanele pe care le verifică.
“Cu certitudine aş putea spune că nu are voie să planteze tehnică în casele persoanelor urmărite. Poate doar să le supravegheze. Nu are voie să le intercepteze, să planteze tehnica în casele persoanelor urmărite. Spargerea e-mailului, ele sunt infracţiuni prevăzute de legea penală”, a dezvăluit Călin Stăiculescu, avocat.

Legea detectivului spune clar că activitatea lui de investigare nu trebuie să încalce dreptul la viaţă privată şi nici dreptul la proprietate. Dincolo de asta, rămâne de văzut cum îşi vor privi partenerii cei care află că au fost monitorizaţi.

 
Detectivul de serviciu
Sursa: Internet

Tags: detectivi, pas cu pas detectivi

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.