You are here: Home // Detectivi, Justitie // Utilitatea cooperării dintre detectivi şi avocaţi !

Utilitatea cooperării dintre detectivi şi avocaţi !

cooperare detectivi si avocatiUnul dintre cele mai interesante domenii este cel al obţinerii de probe sau găsirea unor martori importanţi. În acest sens, o colaborare mai stransă cu avocaţii ar aduce rezultate valoroase pentru clienţi. Activitatea detectivilor poate veni în ajutorul muncii avocaţilor.
Pe de-o parte, detectivii indică clienţilor că atunci când au deja un avocat să se consulte cu acesta cu privire la ce este util de aflat astfel încat munca de investigaţii a detectivilor să fie ţintită către ajungerea la rezultate concrete şi care să poată fi folosite de către avocat cu eficienţă în folosul clientului.
Sunt câteva exemple de cazuri în care rezultatele investigaţiilor realizate de către detectivi care le-au oferit avocaţilor instrumente de soluţionarea unor speţe. Spre exemplu, un client a fost implicat într-un accident de circulaţie şi cu toate că era convins de faptul că nu avea nici o parte de vinovaţie nu putea să demonstreze acest lucru din cauza circumstanţelor ce-i păreau potrivnice. După activităţi specifice de investigaţii, detectivii au realizat o listă cu câteva persoane care au fost de faţă la producerea accidentului şi care au dorit să apară ca martori.
Astfel, clientul respectiv a reuşit să-şi dovedească nevinovăţia. Alte exemple se referă la obţinerea de dovezi privitoare la respectarea sau nerespectarea programului de vizită în cazul copiilor care sunt în grija unuia dintre parinţii divorţaţi sau dovezi ale modului în care părintele respectiv se îngrijeşte de copil.
În aceste situaţii, detectivii particulari pot fi utili avocaţilor. Cei care au lucrat cu detectivii ştiu deja acest lucru, iar ceilalţi pot solicita colaborarea unor agenţii de detectivi, pecum  Agenţia TUDOR,  agenţie cu experienţă deloc de neglijat şi nenumarate cazuri grele care au fost soluţionate cu succes pe tot teritoriul ţării.
Detectivul de serviciu

Tags: detectivi, detectivi si avocati, detectivulonline ro utilitatea-cooperarii-dintre-detectivi-si-avocati

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.