You are here: Home // Uncategorized // Văduva neagră

Văduva neagră

 

Anchetatorul moare făcând dragoste cu arestata

 

Cazul ce i se încredinţase spre cercetare locotenentului Sertain, părea simplu la prima vedere, numai că ofiţerul ştia din propria-i experinţă că, de obicei nu toate anchetele sunt la fel, unele rezolvabile, altele complicate şi fără o finalitate. Şi nu se înşela.

Lauren Gervais din Poitier putea fi socotită „cimitirul bărbaţilor”. Ştia şi el că nu mai puţin de 17 bărbaţi, au decedat în ultimul timp sau după puţine momente de la încheierea actului sexual cu Lauren. Aceasta mai fusese anchetată sub acuzaţia de omor cu premeditare, dar fusese lăsată în pace din lipsă de probe. Doctorii au constatat că Lauren Gervais este înzestrată cu o glandă superdezvoltată care o face deosebit de activă la pat, fapt ce produce secătuirea excesivă a partenerilor, aceştia suferind atacuri cardiace. Punctul culminant al acestei anchete a fost decesul locotenentului Pierre Sertain în timpul anchetei.

Gurile rele spun că, acesta a vrut să verifice pe „viu” acuzaţia. Ce a căutat, a si găsit.

Lauren Gervais avea 32 de ani şi se bucura de viaţă. Un singur lucru o supăra: bărbaţii, care cum dădeau cu ochii de ea, o luau la sănătoasa. Până aici le-a fost, pentru că dacă pune laba pe ei, Lauren îi…devorează!

 

 Detectivul de serviciu

 

Tags: detectiv in flagrant

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.