You are here: Home // Actualitate, Detectivi // Viceprimarul din Dubova îşi caută fiul cu detectivi particulari

Viceprimarul din Dubova îşi caută fiul cu detectivi particulari

Iosif Emanuel Flaşcă a dispărut din Bucureşti din data de 9 decembrie 2013 şi e în continuare de negăsit

Emil Flaşcă viceprimarul din comuna Dubova judeţul Mehedinţi a angajat o firmă de detectivi particulari pentru a da de urma fiului său dispărut fără urmă din data de 9 decembrie 2013. Răvăşit de o asemenea situaţie viceprimarul Emil Flaşcă nu s-a rezumat doar la a-şi da fiul în urmărire la poliţie, ci s-a dus personal la Bucureşti de mai multe ori pentru a apela la ajutorul detectivilor particulari. Băiatul lui a dispărut din Bucureşti. El continuă să fie de negăsit, de parcă ar fi intrat în pământ. ”Ca orice părinte, n-a putut să stea cu mâinile în sân şi să se uite doar în spinarea poliţiştilor. S-a dus personal la Bucureşti şi a angajat o firmă de detectivi patriculari ca să-i caute băiatul. Până în prezent nu s-a aflat nimic de copil. Pur şi simplu a dispărut dintr-o dată, de parcă ar fi intrat în pământ. Nu este singurul lui copil. Mai are două fete, studente la Timişoara. Copilul alesese Bucureştiul, căci aici lucra după terminarea facultăţii”, ne-a declarat o sursă care a dorit să-şi păstreze anonimatul. Potrivit Poliţiei Române, Iosif Emanuel Flaşcă, de 23 de ani, a plecat pe data de 9 decembrie 2013 de la domiciliul unui prieten de-al său şi nu a mai revenit. El are înălţime 1,80 metri, 60 de kilograme greutate, păr blond, faţa ovală, nas mare, drept. Cine îl vede este rugat să sune la 112 sau să anunţe la prima secţie de poliţie.

Actele şi telefonul mobil, de negăsit

Fiul viceprimarului comunei mehedinţene Dubova a terminat de curând Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi locuia în Bucureşti, acolo unde se angajase de curând la o firmă multinaţională de transport. Tatăl său a fost anunţat că băiatul lui nu a mai ajuns la serviciu. Viceprimarul a declarat că ultima dată şi-a văzut fiul la Eibenthal, acolo unde locuiesc, duminică, 8 decembrie, după care băiatul a plecat la Bucureşti. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de el. Tatăl tânărului a fost anunţat de reprezentanţii firmei din Bucureşti, la care lucrează fiul său, că acesta nu s-a mai prezentat la lucru. De atunci, părinţii au dat telefoane la toate rudele şi prietenii, dar nimeni nu pare să ştie nimic despre el. Au mers în capitală, la locuinţa băiatului, unde i-au găsit toate lucrurile, mai puţin actele şi telefonul mobil. ”Îl căutăm în continuare. Îl caută şi poliţiştii intens. Nu ştim dacă a plecat din ţară. L-am văzut ultima dată duminică, când a fost acasă la noi, după care a plecat la Bucureşti. Nu mai lipseşte niciun prieten, este singurul care lipseşte şi a fost ultima dată luni seara, pe 9 decembrie 2013, la ora 19, la un prieten. Sunt în Bucureşti, să mai trec pe la spitale, să vedem. Nu s-au găsit nici telefonul mobil şi nici actele. Telefonul este închis”, a declarat Emil Flaşcă, tatăl dispărutului. Părinţii susţin că băiatul lor nu avea probleme de sănătate şi nu îşi explică dispariţia, mai ales că din punct de vedere profesional, îi mergea bine în Capitală.

Detectivul de serviciu

 

 

Tags: fete eibenthal, detectivi particulari timisoara, flasca iosif emanuel, transport timisoara dubova mehedinti, iosif emanuel flasca

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.