You are here: Home // Dezvaluiri // Victor Ponta, intrebat daca a fost la masa cu Adrian Duicu: Habar nu am, posibil!

Victor Ponta, intrebat daca a fost la masa cu Adrian Duicu: Habar nu am, posibil!

Premierul Victor Ponta a declarat că „habar nu are” dacă a fost la masă cu fostul preşedinte al CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, trimis în judecată pentru fapte de corupţie. Prim-ministrul a ţinut să precizeze că sunt invocate fapte de un an şi jumătate, dar că este posibil să fi stat la masă cu Duicu, deoarece ia masa cu multe persoane.

„Habar nu am ! Eu…dacă mă întrebaţi cu cine am fost la prânz ieri sau alaltăieri, vă pot spune. Dacă mă întrebaţi cu cine am fost acum un an şi jumătate…în general, merg cu colegi de partid, cu miniştri, cu oameni politici, cu jurnalişti. E posibil, habar nu am”, a precizat premierul, fiind întrebat în cadrul unei emisiuni la Digi 24 dacă a fost la masă cu Adrian Duicu şi dacă a existat acel prânz invocat de preşedintele CJ Mehedinţi în discuţiile telefonice.

Victor Ponta a mai afirmat că rechizitoriul procurorilor nu îl indică pe el cu nicio calitate procesuală, nici de învinuit sau inculpat, nici cea de martor, astfel că din punctul său de vedere lucrurile sunt închise.

Procurorii DNA au preiczat în rechizitoriu, obţinut de Mediafax, că în dimineaţa zilei de 13 iulie 2013, Adrian Duicu, se afla în sediul Guvernului şi l-a sunat pe Ponea, spunându-i că aşteaptă să intre la premierul Victor Ponta, unde s-ar fi aflat deja ministrul de Interne.

De asemenea, Adrian Duicu îi spunea lui Ştefan Ponea, în iulie 2013, că este în sediul Guvernului, unde şeful Cancelariei premierului l-a chemat pe şeful Poliţiei. Fostul preşedinte al CJ Mehedinţi a mai precizat că “un sfert de oră, în birou’ oval”, s-a vorbit despre numirea lui Ponea şi a soţiei acestuia în funcţii de conducere la Bucureşti.

Detectivul de serviciu

 

 

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.