You are here: Home // Uncategorized // Vis… detectiv! Ce înseamnă când visezi un detectiv sau te visezi detectiv!

Vis… detectiv! Ce înseamnă când visezi un detectiv sau te visezi detectiv!

Dacă visezi un detectiv sau că tu eşti detectiv – doar câteva cuvinte au fost suficiente pentru a îti trezi conştiinta.
Dacă visezi că primeşti ajutorul unui detectiv – vei fi foarte realizat, problemele din viaţa reală ţi se vor soluţiona cu uşurinţă.
Dacă visezi că eşti detectiv şi ai prins un criminal – vei depăşi necazurile curente şi vei îndrepta situaţiile din familie sau din viaţa socială.
Dacă visezi că eşti detectiv – în viitor te aşteaptă multe temeri, deoarece eşti foarte confuz, simţi că nimic nu îţi merge bine; încerci să îţi descoperi toate calităţile, vrei să ştii exact care sunt atuurile tale ca să le poţi folosi în scopuri utile, însă înainte de toate în scopuri personale; eşti o persoană cu simţ critic, ai abilităţi de bun descoperitor, nu duci deloc lipsă de idei, ai simţ practic şi eşti un bun organizator.
Dacă visezi că te uiţi la un detectiv – e posibil ca în viitor să ai foarte multe trăiri intense, să te chinui din cauza faptului că eşti conştient de pericolele pe care le vei întâmpina, însă cauţi o metodă de a le rezolva.
Dacă visezi un detectiv – dorinţa de a ajunge la miezul unei probleme, pentru a o putea rezolva, dorinţa de a şti cu exactitate care este partea adevarată dintr-o chestiune pe care o ai pe cap de ceva vreme şi acum vrei să o finalizezi.
Dacă visezi că te urmăreşte un detectiv – te simţi vinovat în legătură cu ceva, e posibil ca apropiaţii să te acuze din cauza unor fapte ilicite sau din cauza comportamentului tău imoral.
Dacă visezi că eşti urmărit de un detectiv, iar tu ştii că nu ai nici o vină – vei avea parte de foarte mult respect, cei din jur te vor aprecia şi te vor lăuda.
Dacă visezi că eşti urmărit de un detectiv şi te simţi vinovat – cei din grupul de apropiaţi vor uita de tine, mai ales pentru că nu ai un comportament aşa frumos şi ţi-ai stricat singur faima.
Dacă visezi că ai facut dragoste cu un detectiv- du-te repede la un ginecolog pentru că sigur ai rămas gravidă.

Autor:
Detectiv  Mia Nicolescu
Sursa: Internet

Tags: daca visez ca cimeva cunoscut a rams insarcinata ce seminifica, ce inseamna cand visezi detectivi?, am visat detectiv particular, ce inseamna cind visezi ca cineva te lauda, detectiv, ce inseamna ca te visezi la ginecolog, ce face un detectiv, ce inseamna cand visezi ca te simti vinovat pt ceva, ce inseamna daca te simti vinovat in vis, http://detectivulonline ro/vis-detectiv-ce-inseamna-cand-visezi-un-detectiv-sau-te-visezi-detectiv/

Leave a Reply

Current month ye@r day *


Primim informaţii despre cazuri de corupţie şi despre nedreptăţi flagrante, tolerate sau muşamalizate de reprezentanţii instituţiilor statului. Trimiteţi-le la adresele de email: tdumitru @email.ro sau ag_tudor@yahoo.com, ori va prezentati cu ele la sediul Agentiei din str. Maresal Averescu, nr. 30, numai dupa ce stabilim contactul la tel: 0744.881.694. De restul se vor ocupa detectivii noştri.


Copyright © 2013 Detectivul Online. All rights reserved.